Αρχική Σελίδα
• Συλλογές
• Χρυσές Συλλογές 22Κ
• Γραμματόσημα
• Αναμνηστικά
• Έργα Τέχνης
• Κόσμημα
• Λευκά Είδη - Είδη Σπιτιού
• Διακόσμηση
• Βιβλία
• Βυζαντινή Τέχνη
• Ρολόγια
• Ζώδια 24Κ
• Εκδόσεις ΣΥΛΛΟΓΗ - Γιάνης Κορδάτος
• Τσάντες


Change Language

Βυζαντινή Τέχνη
Σταυρός Πατέρα Βαρσανούφιου - Ασήμι 999°

Ο Σταυρός του Πατέρα Βαρσανούφιου και σε ασήμι 999°. Ειδική τεχνική εμβάπτισης σε ασήμι κατά παραγγελία.

Ένα μοναδικό έργο λαϊκής θρησκευτικής τέχνης. Μία μοναδική ευκαιρία να προσφέρετε σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη.Μεγέθυνση εικόνας Επιτρέψτε μας να σας συστήσουμε τον ασκητή πατέρα Βαρσανούφιο.

Συχνά σας παρουσιάζουμε με υπερηφάνεια έργα διάσημων καλλιτεχνών, που το όνομά τους και μόνο εξασφαλίζει υψηλές πωλήσεις. Αυτή τη φορά όμως, νιώθουμε τη χαρά και τη συγκίνηση να σας παρουσιάσουμε ένα μοναδικό έργο λαϊκής θρησκευτικής τέχνης, ο καλλιτέχνης του οποίου δεν έχει καμία φιλοδοξία να γίνει γνωστός και διάσημος, παρότι διαθέτει μοναδικές αρετές που θα μπορούσαν να του εξασφαλίσουν τη διασημότητα...

Ένας ταπεινός ασκητής. Ένας σπουδαίος καλλιτέχνης.

Ο πατέρας Βαρσανούφιος επέλεξε την απόλυτη απομόνωση, σε ένα ερημικό ύψωμα του Αγίου Όρους. Ζει σε ένα φτωχικό καλύβι, αντιμέτωπος με τα στοιχεία της φύσης και μύριες δυσκολίες. Είναι όμως οπλισμένος με μεγάλη πίστη αλλά και με ένα θείο δώρο: το καλλιτεχνικό του χάρισμα. Φτιάχνει ξυλόγλυπτα και γενικότερα έργα μικρογλυπτικής, που μοιάζουν δουλεμένα όχι με σκαρπέλο αλλά με την ίδια του την καρδιά. Έργα που εντυπωσιάζουν  με την εκπληκτική λεπτομέρειά τους.

Μία τέχνη για τον συνάνθρωπο.

Σκοπός της τέχνης του πατέρα Βαρσανούφιου δεν είναι να έχει απλώς μία ασχολία για να ξεχνά τις δυσκολίες του βουνού. Είναι κάτι πιο υψηλό, πιο συγκινητικό: η βοήθεια προς τον συνάνθρωπο. Ο πατέρας διαθέτει τα έργα του από στόμα σε στόμα και από χέρι σε χέρι. Όπως μας εξήγησε, από τα έσοδα ενισχύονται οικονομικά οι φτωχοί κάτοικοι απομονωμένων ορεινών χωριών της Ελασσόνας, περιοχή από την οποία κατάγεται ο ίδιος. Επίσης, βοηθούνται υπέργηροι ασκητές που ασκητεύουν σε κοντινές τοποθεσίες και είναι αδύνατον πλέον να συντηρηθούν μόνοι τους, τόσο χρηματικά όσο και πρακτικά.

Ένα αριστούργημα λαϊκής Ορθόδοξης τέχνης.

Συγκινημένοι με την ταπεινότητα του πατέρα Βαρσανούφιου και την ακατάβλητη διάθεσή του να προσφέρει στο συνάνθρωπο, θελήσαμε να συνεργαστούμε μαζί του και να  προσφέρουμε έναν επιπλέον δίαυλο πώλησης στα μοναδικά έργα του. Έτσι επιλέξαμε το έργο «Σταυρός», που απεικονίζει τη Σταύρωση του Κυρίου. Ο Σταυρός αυτός, έργο λαϊκής εκκλησιαστικής τέχνης, εντυπωσιάζει όπως όλα τα έργα του πατέρα, για το βαθύτατο ανάγλυφο, που έχει όχι μόνο δύο αλλά πολλά επίπεδα, επιτρέποντας μοναδικές σκιάσεις, διαφοροποιήσεις και λεπτομέρειες στην απόδοση των μορφών.

Τμήμα των εσόδων θα διατεθεί στα Παιδικά Χωριά SOS.

Με τη σύμφωνη γνώμη της εταιρείας μας και του πατέρα Βαρσανούφιου, μέρος των εσόδων από τη διάθεση του έργου θα ενισχύει το σημαντικότατο έργο των Παιδικών Χωριών SOS.  Ακολουθώντας την πάγια τακτική των Παιδικών Χωριών SOS που ενημερώνουν αναλυτικά τους δωρητές, θα λάβετε ευχαριστήρια επιστολή από το σωματείο όσον αφορά τη δωρεά σας αλλά και θα αναγραφεί το σχετικό ποσό στο παραστατικό που θα λάβετε από την εταιρεία μας για την αγορά του προϊόντος.Το προϊόν συνοδεύεται από Ονομαστικό Πιστοποιητικό Ποιότητας και Γνησιότητας, με την υπογραφή του πατέρα Βαρσανούφιου.
Δείτε περισσότερα >>


Τιμή: €375.00

 

ΓΙΑ ΜΕΛΗ

Ξεχάσατε τα στοιχεία σας;
Εγγραφή νέου μέλους
Γιατί να γίνω μέλος;
Διαγωνισμοί


ΤΑ ΔΩΡΑ ΤΗΣ MAILINK


Μαργαριταρένια Σκουλαρίκια

H MAILink AE σας προσφέρει εντελώς δωρεάν με την εγγραφή σας ως μέλος, ένα υπέροχο δώρο της επιλογής σας...

Δείτε όλα τα δώρα >>


Created & Hosted by Ιωάννης Ε. Ξανθός & Κορινθόραμα